MAAK KENNIS MET WE CROSS

DE EVENT MARKETING CLOUD

MAAK KENNIS MET WE CROSS

De event marketing cloud

 

ALLES OP ÉÉN PLEK IN DE CLOUD

We Cross is een cloud applicatie die je data, team en campagnes in context samen op één plek brengt. Het biedt je alles wat je nodig hebt om gefundeerde beslissingen te nemen, effectief samen te werken en direct in te spelen op de behoeften van je publiek.

 
 

Visuele dashboards

Krijg het inzicht dat je nodig hebt om direct actie te ondernemen. Alle data wordt geplaatst rond events, campagnes en publieksgroepen. Geen complexe weergaven maar visuele dashboards. Helder voor iedere marketeer.

ONTDEK DASHBOARDS
Analyse
 
 
relevant

De volgende stap in CRM

Door individuele profielen te verrijken met verkoop, sociale, publieke en website data maakt de cloud applicatie je volledige publieksbereik inzichtelijk. Met dit complete datawarehouse maak je voortdurend nieuwe, waardevolle publiekssegmenten.

ONTDEK AUDIENCE
 
 

Effectief projectmanagent

Onderdeel van We Cross is agile projectmanagement. Iedereen, zowel binnen als buiten je organisatie, is hiermee voorzien van dezelfde informatie. Je hebt je marketing planning in één omgeving: alle teamleden, milestones, communicatie en content op dezelfde plek.

ONTDEK AGILE
2laptop
 
 

CREËER EN PUBLICEER EENVOUDIG CAMPAGNES

Met de content editor creëer je eenvoudig een social media post of een nieuwsbrief. Doordat al je data is geïntegreerd maak je in een aantal stappen relevante content. En, vanuit de cloud applicatie publiceer je deze ook meteen online.

ONTDEK CREATE
 
 
integrationsshad

INTEGREERT MET AL JE DATA EN KANALEN

We Cross brengt al je data en kanalen samen op een plek. We integreren de marketing tools die je dagelijks gebruikt en koppelen met je ticketsoftware.
 
 

DATA SCIENCE BINNEN IEDERS BEREIK

Met machine learning worden in de cloud applicatie patronen zichtbaar en voorspellende marketing analyses gemaakt. We Cross maakt van iedere marketeer een data analist.
 
 
3 screens

Altijd en overal veilig toegang

Werken in de cloud is makkelijk en veilig. We Cross voldoet aan de afspraken en normen op het gebied van standaardisatie, beveiliging en aansprakelijkheid.
 
54-layers
 

ALLES OP ÉÉN PLEK IN DE CLOUD

 
  Gemaakt voor Events
  De volgende stap in CRM
  Meer tijd door actiegericht inzicht
  Effectief samenwerken in één omgeving
  Direct aan de slag zonder installatie
  Visuele dashboards and intuïtieve interface
  Gepersonaliseerde campagnes maken
  Voor elke organisatie betaalbaar
 

ERVAAR HET ZELF

 
dashboard-KPI-2

Vraag een demo aan

Benieuwd naar We Cross? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.